Unik bolig til salg i Stouby: Villa med markudsigt med 3 km til skole og indkøb

Foto: Stouby Kirkevej 22, 7140 Stouby.
dato

Adresse: Stouby Kirkevej 22, 7140 Stouby
Pris: 695.000

Se boligen her

Det bliver dejligt at vågne op til en idyllisk markudsigt, når I flytter ind i dette hyggelige hus, der ligger i landlige rammer nær indkøb og skole i Stouby.

Boligen har fire værelser, så den store familie kan flytte ind, og udendørs har I flere terrasser, så I altid kan sætte jer i solen.

Det tager cirka 20 minutter at køre til centrum af Vejle og lidt over ti minutter at nå ind til Hedensted, så I har flere attraktive byer inden for rækkevidde. Samtidig er det i nærliggende Stouby, at I kan handle ind og sende børnene i skole.


Huset ligger utroligt idyllisk omgivet af marker og natur, og I kan endda kigge til Stouby Kirke fra boligen, så det er en smuk udsigt, I har i vente. I stueplan har I et fint spisekøkken med direkte forbindelse til en rummelig vinkelstue, hvorfra I tilgår udestuen, der giver endnu mere plads at samle familien på.

Der er også to disponible rum og et badeværelse i stueplan, mens en spindeltrappe inviterer jer ovenpå. Heroppe kan reposen anvendes på flere måder, mens fire værelser giver plads til alle jeres boligdrømme, og se lige den skønne udsigt over landskabet heroppe fra. Og den bliver kun bedre, når I træder ud på altanen, der er koblet på det ene værelse.


Haven er stemningsfuld med flere terrasser, hvoraf én er en træterrasse ud mod markerne.

I har også en skøn fliseterrasse, mens den nemme græsplæne sørger for plads til leg. Der er også høje, gamle træer, buske og anden beplantning i den grønne oase.

Kom ud og se boligen - book en fremvisning.

Boligareal: 164 m²
Stue/Værelser: 1/4
Grundareal: 1135 m²
Ejerudgift pr. mnd.: 1.407 kr.


Kilde: Nybolig Hedensted