Tag til Glud Museum og vær kreativ med familien

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Glud Museum er et spændende museum, som har en masse flotte udstillinger. Derudover er museet gode til at holde arrangementer og aktiviteter, som familier kan deltage i. Netop det har du muligheden for lørdag d. 24. juli.

Lørdag d. 24. juli 2021 holder Glud Museum ”Kreative sysler på Glud Museum”, som giver dig og familien muligheden for en hyggelig dag.

Her kan i være kreative og udfolde jer selv på flere forskellige kreative måder. Der vil også være ansatte, som kan hjælpe jer i gang med hvad i vil lave.

Det foregår hos Glud Museum på Museumsvej 44 i Glud, Juelsminde. Det er som sagt lørdag d. 24. juli 2021 og starter klokken 13:00.

Prisen vil være den normale entre pris hos museet + prisen for de materialer i vælger at bruge. Materialerne er dog billige, så det ikke løber op i en stor pris.

Til arrangementet får hele familien mulighed for at udfolde sig på en kreativ og sjov måde i museets store aktivitetsfelt.

Personale og materialer stilles 100% til rådighed, så der virkelig er mulighed for at have det sjovt både for store og små.

Arrangementet bliver holdt ofte, så kan du ikke nå det til d. 24. juli er der mulighed for at gøre det en anden gang.

Kilde: Redaktionen