Tag til Glud Museum og oplev ”grønne gamle dage”

Profilbillede
Astrid Bruun

Glud museum har planlagt et spændende arrangement, som de kalder for grønne gamle dage. Dette arrangement har du mulighed for at opleve i ugerne 29, 30 og 31, hvis du har mulighed for det. Det lægger op til en spændende oplevelse både for voksne og børn.

Glud Museum har planlagt dette spændende arrangement, hvor du og din familie i ugerne 29, 30 og 31 kan deltage i spændende workshops og guidede slanketure. Hele arrangementet er inspireret af naturen og bæredygtighed, og vil være både sjovt, spændende og lærerigt.

Til arrangementet vil der være flere forskellige aktiviteter, som er spredt ud over flere forskellige dage. Aktiviteterne vil bl.a. give dig muligheden for at lave din egen blomsterkrans, samt at være kreativ med mange andre naturlige aktiviteter. Alt hvad du laver under aktiviteterne, er dit til at tage med hjem.

Du kan også sy og lave din helt egen duftepose, som du også kan tage med dig til en guidet sanketur i de historiske haver der er ved Glud Museum.

Børn der har sommerpas kan deltage gratis til aktiviteterne og andre deltagere skal betale 35 kr. for at deltage. Aktiviteterne foregår i alle hverdage i ugerne 29, 30 og 31 mellem 11:00 – 16:00.

Kilde: Redaktionen