Spændende stilling som service- og installationstekniker hos Eltronic A/S

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du serviceminded og har en el-teknisk baggrund? Ønsker du en hverdag med gode kolleger og spændende opgaver? Så bliv en del af teamet i Eltronic A/S!

Hos Eltronic udvider vi vores forretningsområde og for at styrke service- og projektteamet søger vi en erfaren service- og installationstekniker. Alt efter din interesse vil det være muligt at blive en del af Eltronics service- eller projektafdeling.

Som service- og installationstekniker løser du mange forskellige el-opgaver og projekter på vores industrielle kunders produktionsanlæg. Du varetager jobbet som service- og installationstekniker med dedikation og bidrager til at sikre et højt kvalitetsniveau, således du er med til at give vores kunder en førsteklasses oplevelse fra start til slut.

Hos Eltronic A/S er vi specialister inden for automations- og produktionsløsninger herunder både udvikling, levering og servicering til nogen af de største danske produktionsvirksomheder.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Service- og vedligeholdelsesopgaver af halv- og fuldautomatisk produktionsudstyr.
  • Fejlfinding og løsning af tekniske problemer effektivt.
  • Hardwaremontage af nyt udstyr.
  • Montage og installation af maskinanlæg.
  • Optimering af eksisterende anlæg.

Du får en spændende og alsidig hverdag i en velrenommeret virksomhed, hvor du vil indgå i et tværfagligt team med professionelle og engagerede kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og en velsmurt joke.

Alt efter hvilken afdeling du ønsker at blive tilknyttet, vil stillingen referere til Service Manager eller Project Delivery Manager i Eltronic A/S. Din daglige base vil være på vores HQ i Hedensted.

I forbindelse med service hos kunder får du stillet servicebil til rådighed.

Faglige kvalifikationer

  • Uddannet elektriker, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende. (En el-teknisk baggrund er et krav i stillingen.)
  • Erfaring med serviceopgaver, fejlfinding og/eller projektopgaver vil være en fordel.
  • God til at kommunikere med kunder på dansk

Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til virksomheden, de forskellige afdelinger samt vores systemer og processer.

Væsentligst er, at du er dygtig til dit fag og ikke er bange for at kaste dig ud i nye projekter.

Personlige kvalifikationer
Som person er du serviceminded og ansvarsbevidst. Du vægter kvalitet, og afslutter først en opgave, når den rigtige løsning er fundet, og opgaven er helt i mål, så kundetilfredshed er din førsteprioritet. 

Du har altid fokus på at løse dine opgaver på bedst mulig vis, lige meget om du arbejder alene eller i teams.

Dertil er du fleksibel og indforstået med, at skulle deltage i vores vagtordning. Du værdsætter og bidrager til et godt teamwork og det gode arbejdsmiljø.

Vigtigt er, at du trives i en uformel organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere og ingeniører.

En spændende stilling i en virksomhed i udvikling, hvor du får medindflydelse, mulighed for sparring og vidensdeling samt gode muligheder for efteruddannelse og faglig udvikling.

I Eltronic vægter vi en flad organisationsstruktur, hvor vi har stor tillid til den enkelte og fokus på medarbejdertrivsel. Vi tror på, at en fælles indsats og et velfungerende tværfagligt samarbejde er kernen til en god arbejdsplads og sund forretning.

Eltronic A/S
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 23 års erfaring med produktions systemer og automation. Vi udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien.

Eltronic A/S beskæftiger mere end 250 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Spørgsmål & ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte: Service Manager, Jacob Vendelbo på tlf.: +45 51 57 26 05 eller på mail: JV@eltronic.dk 

Søg jobbet allerede nu, hvis du ønsker at blive en del af teamet i Eltronic A/S.

Ansættelse snarest mulig.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8f1dda1c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Eltronic A/S, Kilde Allé, 8722 Hedensted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055064

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet