Skal du være vores ny familiekonsulent?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Om jobbet og opgaverne

Vi har en ledig stilling som familiekonsulent, - derfor søger vi en kollega med en pædagogisk uddannelse eller tilsvarende, der har lyst til at være en del af Familiehuset Ankersvej og Familiecentret.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Du vil blive en del af en forebyggende dagforanstaltning for familier med børn fra 0-17 år, med særlige behov for støtte. Familiehuset Ankersvej er en del af området Læring og organiseret under Børn & Familier. Vi arbejder for at gøre forældrene i stand til at tage vare på deres børn, og indsatsen tilrettelægger vi altid ud fra den enkelte families behov. Lovområdet er BL § 30, § 32 samt BL § 103, og du vil komme til at arbejde efter mål udarbejdet af de enkelte familier og socialrådgivere i myndighedsområdet. Familiehuset Ankersvej tager sig i særlig grad af de gravide og af familier med børn i alderen 0 – 6 år.

Vores forventninger til dig
  • En person med erfaring fra arbejde med familier med særlige behov.
  • En person, der er psykisk robust.
  • En person, der gerne har en terapeutisk efteruddannelse.
  • En person, der kan arbejde selvstændigt efter mål, som er lavet af familie og socialrådgiver.
  • En person, der er fleksibel – også i forhold til arbejdstilrettelæggelse.
  • En person, der kan arbejde med netværk – både biologisk og professionelt og se værdien heraf.
  • En person, der har gode kommunikative evner – både mundtligt og skriftligt.
  • En person, der både har flair for at arbejde med praktisk, pædagogisk støtte i hjemmet og kan tage terapeutiske samtaler, når der er behov for det.
Derfor skal du vælge os

Familiehuset Ankersvej består af fem medarbejdere: Familiebehandlere, faglig koordinator, leder og administrativ medarbejder. Vi er engagerede medarbejdere, der brænder for at udvikle og forbedre behandlingsindsatsen for de visiterede børn og forældre. Vi er geografisk placeret i Hedensted midtby, i et parcelhus med hjemlige og børnevenlige rammer.

Jobbet indeholder meget varierende arbejdsopgaver og kræver stor selvstændighed. Det er til tider et følelsesmæssigt krævende job i et miljø, hvor du får menneskelige udfordringer med hver dag at arbejde i komplicerede opgaver. Derfor vil du også opleve en arbejdsplads, hvor vi løbende tilbyder ekstern supervision, sparring og stor ledelsesmæssig støtte og opbakning. Vi er samtidig en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til grin i hverdagen. Du bliver en del af en arbejdsplads, der tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdstilrettelæggelse. Vi er under kontinuerlig faglig udvikling, og har særligt fokus på at omsætte intensionerne i Barnets lov til daglig praksis. 

I Børn &g Familier sætter vi trivslen højt og giver plads til, at den enkelte kan bruge sine kompetencer i det faglige arbejde, hvor alle bidrager til en fælles kultur. Vi er alle ansat til to ting - faglighed og samarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

Tiltrædelse 1. august 2024 eller snarest muligt, Den fysiske placering er på Familiehuset Ankersvej, Ankersvej 10, 8722 Hedensted.

Vi vil indhente straffe- og børneattest.

Har du spørgsmål

Du kan rekvirere en funktionsbeskrivelse ved henvendelse til sekretær Lone Hansen, tlf. 79 75 53 69 eller mail lone.hansen@hedensted.dk

Yderligere oplysninger kan du få ved henvendelse til leder Brian Vilsgaard tlf. 40 10 47 99 eller faglig koordinator Karen Christensen, tlf. 51 28 76 22.

Ansøgning

Ansøgningsfrist den 12. maj 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 21.

Om os

Børn & Familier er en del af området Læring, som har fået en ambitiøs fælles kerneopgave, der lyder ”sammen skaber vi bevægelse, så børn og unge i forpligtende fællesskaber udvikler sig til livsduelige og fremtidsparate mennesker”. Den bevægelse skal Børn & Familier hjælpe godt på vej.

På udviklingsfronten er vi især optaget af at komme tidligere i kontakt med børn, unge og deres familier med særlige behov, herunder at udvikle indsatserne til familierne, og styrke det tværfaglige samarbejde. Vi har fokus på systematikken i sagsbehandlingen og har implementeret en ny praksis på både myndigheds- og leverandør området. Og sammen sætter vi nu lys på reformen Børnene Først.

Hedensted Kommune har i 2020 fået en ny Børne- og Ungepolitik, der er bygget op om fire pejlemærker, som synliggør, hvor vi skal bevæge os hen sammen med børnene, de unge og deres familier - både når det går godt, og når børnene og de unge trives, men også når tilværelsen i kortere eller længere perioder er vanskelig, og der er brug for en hjælpende hånd. Vi er optaget af, hvordan vi med forebyggende tiltag, kan arbejde på at fremme trivslen. Børn & Familier har en vigtig rolle i at bidrage med vores specialiserede viden og byde ind i konkrete aktiviteter og projekter under Børne- og Ungepolitikken. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Ankersvej, 10, 8722 Hedensted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033266

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet