Nybolig Hedensted holder Åbent Hus: Etplansvilla med nedsat pris og skøn beliggenhed

Lysagervej 5, Ølsted, 8723 Løsning
dato

Nybolig Hedensted inviterer til Åbent Hus den 18. maj fra kl. 11:00 til 12:00 på Lysagervej 5, Ølsted, 8723 Løsning. Alle interesserede er velkomne, men det kræver tilmelding, så skynd dig at reservere din plads.

Se boligen, og tilmeld dig Åbent Hus her

Denne charmerende etplansvilla er blevet endnu mere attraktiv med en nedsat pris på i alt kr. 220.000,-.

Det er tæt på sportsfaciliteter, skole og natur, at I finder denne etplansvilla i Ølsted. I kan se frem til en god indretning med fire værelser, indbydende opholdsmiljøer, et badeværelse og et gæstetoilet. Rødstensvillaen er desuden med tegltag og har en integreret garage med portåbner.


Det bliver en fornøjelse at samles i den præsentable spise- og opholdsstue med videre forbindelse til den store, lukkede terrasse, der opleves som en havestue, og her kan sæsonen virkelig forlænges.

Selve stuen fordeler sig i to sektioner, hvor det ene afsnit har en hyggelig pejseindsats med udgang til terrassen, mens der fra den anden del er franske døre til det moderniserede spisekøkken. Sidstnævnte er stilrent i hvid og med god arbejdshøjde. Fra spiseafsnittet er der forbindelse til bryggerset.

Det store soveværelse er indrettet med faste skabe samt terrassedør, og hertil har I tre børneværelser. I soveafsnittet finder I endvidere et badeværelse med flotte retrofliser og et badekar. Endelig har hjemmet et gæstetoilet.


Glæd jer til at træde ud i haven, der er meget flot holdt med enkelte, nemme bede og en stor græsplæne til de legende børn. I kan nyde synet af det hele fra den brede terrasse. I den murede garage er der også et værkstedsrum.

Ejendommen ligger centralt i Ølsted med flere busforbindelser i nærheden, ligesom der er gåafstand til skole, daginstitution og fritidsaktiviteter. Byen omgives af åbne vidder, og I kan cykle til skoven. I bil er der ti minutter til motorvejen, under et kvarter til Horsens og cirka 20 minutter til Vejle.

Et hjem, der er udført i gedigne materialer, og som er placeret i et godt nærmiljø. Kontakt os og hør nærmere. Vi giver med glæde en fremvisning.


Kilde: Nybolig Hedensted