Mød Per Tandrup, der er været en del af lokal køreskole i snart fire årtier

Per Tandrup - kørelærer Let´s Drive
Profilbillede
dato

Per Tandrup har været en del af Let's Drive i hele 38 år, hvor han indtager rollen som kørelærer og førstehjælpsinstruktør.

Med mere end 35 års erfaring som kørelærer er Pers ro og kompetencer uvurderlige i undervisningen af nye bilister. Han holder teoritimer 2-3 gange om ugen og kan ofte ses i gader og stræder i Vejle, i sin Audi-skolevogn.

Per er også ansvarlig for køreskolens færdselsrelaterede førstehjælpskurser, der afholdes på Havnegade 5, 3. sal i Vejle. Som tidligere ejer af Lets Drive har Per videregivet ansvaret for køreskolen for at nyde en mere fritidsbetonet livsstil, men han er stadig aktiv i sin undervisningsrolle.

Pers evner som underviser er bemærkelsesværdige, især i hans formidling af vigtige budskaber til unge første-gangs-bilister. Han glæder sig over det gode arbejdsmiljø og de positive interaktioner med eleverne, som han ser vokse ugen igennem både i formåen, kunnen og selvtillid.

Udover at være en fremragende kørelærer er Per også en talentfuld musiker. Han bruger en del af sin fritid på at spille trommer og synge sammen med sit band.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Lets Drive