Marianne lever for at hjælpe store og små med deres helbred

Marianne har altid været optaget af andre menneskers helbred (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

For seks år siden traf Marianne Rejmers en beslutning, der skulle ændre hendes karriere og livsretning. Efter mere end to årtier inden for sundhedsvæsenet, hvor hun siden 1995 havde arbejdet dedikeret, valgte hun at blive zoneterapeut.

Hendes motivation bunder i en dyb forståelse for menneskers helbred og en bekymring over den tiltagende mangel på tid til forebyggelse i sundhedssystemet.

"Jeg har altid været optaget af andre menneskers helbred. Da jeg for seks år siden besluttede mig for at blive zoneterapeut, var det som et respons på et sundhedsvæsen, hvor der var mindre og mindre tid til forebyggelse af sygdom. For mig er det vigtigt at se på hele mennesket og undersøge de potentielle årsager til de problemer, mine klienter oplever. Ud over zoneterapien taler vi også om kost, søvn, motion og andre udfordringer. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg valgte at uddanne mig som zoneterapeut."

"Den viden bruger jeg dagligt. Jeg elsker at interagere med de mennesker, jeg arbejder med, og være nysgerrig på de faktorer, der ligger bag deres udfordringer og den betydning, det har både fysisk, psykisk og socialt. Samtidig hjælper jeg hvert individ med at opnå indsigt, viden og udvikling, så de kan få en så aktiv hverdag som muligt. Med zoneterapien skaber jeg balance indefra. Det er hele sammenhængen, der gør en kæmpe forskel, og det er det, der driver mig," fortæller Marianne.


En effektiv metode til store og små
Marianne Rejmers' klientel spænder bredt. Fra personer med migræne og gener ved overgangsalderen til unge mennesker med mavesmerter og endda babyer med fordøjelsesproblemer. Alle disse symptomer er tegn på ubalance, og zoneterapien fungerer som en effektiv metode til at afhjælpe dem.

"Det gode ved zoneterapien er at man stimulere gennem tryk bestemte steder under foden, og på akupressurpunkter andre steder, som medvirker til øget tilstrømning af energistoffer i celler og væv. På den måde hjælpes kroppen på vej til at skabe balance i eventuelle ubalancer," siger Marianne, og løfter sløret for, hvad hendes 'bestsellerprodukt' er:

"Det sidste halve år er 'bestseller-produktet' i klinikken blevet mit klippekort til 5 behandlinger med zoneterapi. Et forløb vil typisk være 3-5 behandlinger, hvor man begynder at mærke den største forskel. Det er meget individuelt, hvornår man mærker forandring, og hvis den største ændring allerede er mærkbar efter 3 behandlinger, er der klip til opfølgning."

Marianne tilbyder ikke kun zoneterapi, men også øreakupunktur og ansigtszoneterapi. Mange klienter vælger at kombinere øreakupunktur og zoneterapi for maksimal effekt. 

Udover individuelle behandlinger tilbyder hun også erhvervs-zoneterapi, der kan gavne både den ansatte og virksomheden som helhed. Hun er RAB-godkendt, hvilket betyder, at klienter kan søge tilskud til behandlingen via Sygesikringen Danmark og private sundhedsforsikringer.

"Jeg glæder mig til vi ses i Klinik Zoneterapi," lyder det afsluttende fra Marianne Rejmers, der brænder for at skabe balance og velvære gennem zoneterapien.

Du finder meget mere om Klinik Zoneterapi på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klinik Zoneterapi