Mange spændende sommeraktiviteter i Givskud ZOO

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Hen over sommerferien er der mulighed for at opleve en masse spændende, lærerige og sjove aktiviteter i Givskud ZOO – Zooptopia. Fra lørdag d. 17. juli og fremadrettet er der arrangeret mange spændende aktiviteter i dagens program. Du kan derfor med fordel besøge Givskud ZOO, hvis du vil ud og opleve spændende dyr i sommerferien.

Givskud Zoo, Zootopia, er en spændende Zoo, som har mange fantastisk dyr. Du har mulighed for at opleve alle disse spændende dyr og mange lærerige aktiviteter hen over sommeren. Det vil uden tvivl være en stor oplevelse for både voksne og børn.

Specielt henover sommerferien har ZOO’en planlagt mange spændende aktiviteter. Her kan du som gæst bl.a. opleve en masse fortællinger imens du ser dyrene. Du vil også kunne opleve helt tæt når dyres fodres.

Det vil være de meget dygtige dyrepassere, som vil fortælle historier og dele viden om flere forskellige unikke dyr. Du vil bl.a. kunne opleve når næsebjørnene fodres og se humboldtpingviner helt tæt.

Der vil derudover være mulighed for at opleve flere forskellige unger og endda møde dem. Hvis det lyder som noget for dig og dine børn, så er det bare med at komme afsted og opleve disse spændende dyr.

Kilde: Redaktionen