Led Rusmiddelcentret til høj faglighed og trivsel hos borgere og medarbejdere

Profilbillede
dato

Rusmiddelcentret søger en funktionsleder, der primært skal understøtte og bidrage til fortsat udvikling af et højt fagligt niveau i Rusmiddelcentrets arbejde med borgerne. Rusmiddelcenter Hedensted er organisatorisk placeret under Beskæftigelsen. Rusmiddelcentret har fælles chef med Socialpsykiatrien, og du bliver en del af et lederhold med i alt tre funktionsledere, hvoraf to er placeret i Socialpsykiatrien.

Om jobbet og opgaverne

Rusmiddelcentret i Hedensted er et mindre center med 16 ansatte, som er organiseret i tre teams -  behandlerteam, sundhedsteam samt børne-/familieteam. Derudover har vi medarbejdere, der varetager andre opgaver som administration, visitationen, forsorgshjem (§110) og bostøtte (§82b).

Grundlaget for vores arbejde er borgerens mål og ønsker til forandring samt en relation præget af respekt, anerkendelse og empati. Mange af behandlerne har en kognitiv referenceramme, men i centret er der generelt en eklektisk tilgang til vores borgere. Vi arbejder tværfagligt både i huset og med eksterne samarbejdsparter.

For at du som funktionsleder skal kunne trives, skal du kunne lede Rusmiddelcentret med både hjerte og hjerne.

Grundlaget for arbejdet på Rusmiddelcentret er relationen til vores borgere, som er præget af nærvær, ligeværd og empati. Derfor søger vi en leder, som kan møde de enkelte medarbejdere på samme måde og med de samme kvaliteter, som vores medarbejdere møder borgerne med. Det er hjertet i vores behandling. Det kræver, at du som menneske har arbejdet med dig selv på et indre plan igennem flere år, og som i kraft af dette arbejde er autentisk, nærværende og empatisk i din ledelsesstil. 

Samtidig kræver det en leder med mange års praktisk erfaring, i forhold til at anvende samtalen som redskab, da en del af opgaven er sparring med medarbejderne og opfølgning på deres borgerforløb. Vi forventer, du har en gedigen erfaret viden fra egne samtaleforløb, da det er vigtigt for, at du kan udføre denne del af arbejdsopgaverne tilfredsstillende. Det er hjernen i vores behandling.

Som funktionsleder vil du have et tæt samarbejde med Anne Marie Borggaard, der er chef for Socialpsykiatrien og Rusmiddelcentret, og som har det overordnede ansvar. 

Det ansvar, der er uddelegeret til dig, er den daglige drift, hvor vi bl.a. vægter et godt arbejdsmiljø og klare retningslinjer. Derudover er det dit ansvar at fastholde den høje faglighed, der praktiseres på Rusmiddelcentret i dag. 

Vores forventninger til dig

Din baggrund er ikke så vigtig, hvis du kan imødekomme vores forventninger til en kommende leder, men din uddannelsesmæssige baggrund kan være psykolog, terapeut, pædagog eller anden socialfaglig baggrund, og gerne med erfaring eller kendskab til rusmiddelområdet.

Vi forventer, at du:

 • Har mod på denne spændende ledelsesopgave.
 • Har erfaring som personaleleder.
 • Kan skabe overblik og trivsel i hverdagen.
 • Kan guide og inspirere medarbejdere fagligt.
 • Kan være med til at sætte den faglige retning på Rusmiddelcentret.
 • Har mod på at udvikle og implementere nye metoder, opgaver og samarbejder.
Derfor skal du vælge os

Vælger du at søge jobbet hos os, kan du forvente:

 • Et spændende job, hvor samarbejde baseres på høj faglighed, og hvor tværfaglighed vægtes højt.
 • Du bliver en del af et ledelsesteam, hvor vi lægger vægt på sparring og hjælpsomhed.
 • Et job, hvor ikke to dage er ens.
 • En arbejdsplads med et godt fagligt og socialt miljø, hvor vi værdsætter en uhøjtidelig omgangstone.
 • Dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer og medarbejdere.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

 

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Rusmiddelcenter og Socialpsykiatri, Anne Marie Borggaard på telefon 29 24 50 10 eller funktionsleder Simon Steensen på telefon 29 13 60 55 for yderligere informationer.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning og CV senest den 13. august 2024.

Vi forventer at holde løbende samtaler hen over sommeren i løbet af uge 27 og 28 samt uge 33 og 35. Når den rette er fundet til jobbet, vil opslaget blive fjernet.

Der vil evt. blive udarbejdet en test, som en del af rekrutteringsprocessen.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Om os

I arbejdet på Rusmiddelcentret tages udgangspunkt i, hvad borgerens mål er med behandlingen. Behandlingen tilrettelægges individuelt, afhængig af den enkelte borgers aktuelle situation.

Rusmiddelcenter Hedensted er også en del af projekt BRUS, som er et tilbud til børn i alderen 0-24 år, der vokser op i familie med rusmiddelproblematikker. Du kan hente flere informationer her https://www.hedensted.dk/borger/sundhed-og-sygdom/alkohol-og-stofbehandling

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Hedensted, 8722 Hedensted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072645

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet