Korshøj Gartneri er et mekka for planter og rådgivning

Foto: Korshøj Gartneri.
Profilbillede
dato

I det rolige Daugård, på Korshøjvej 5, finder du Korshøj Gartneri, et sted, hvor passion for planter og dedikation til kunderne går hånd i hånd.

Hos Korshøj Gartneri går de ikke på kompromis med kvaliteten af deres planter eller deres service. De deler glædeligt ud af deres ekspertise til besøgende, der søger tips og tricks.


Tre ugers udvikling af de 72.000 stedmoder og hornvioler Korshøj Gartneri har plantet // Foto: Korshøj Gartneri

Besøgende roser ikke kun gartneriets imødekommende atmosfære, men også det venlige og hjælpsomme personale. "Et hyggeligt sted at komme, når man har brug for råd og planter" og "rart sted med god atmosfære, god service fra et smilende personale," siger tilfredse kunder. Og det er netop denne tilgang, der har gjort Korshøj Gartneri til et populært sted for alle, der elsker at omgive sig med grønne planter.

Men for Korshøj Gartneri handler det ikke kun om at sælge planter. Det er også et sted, hvor du kan få råd og vejledning til at skabe din egen grønne oase derhjemme.

Deres dedikation til at dyrke planter fra bunden sikrer ikke blot kvalitet, men også et unikt udvalg, som du sjældent finder andre steder.


Nogle af de planter og blomster du kan købe ude ved Korshøj Gartneri // Foto: Korshøj Gartneri

For dig, der ønsker at holde sig opdateret med gartneriets aktiviteter og nyheder, er deres Facebook en oplagt side at følge. Her deler de ikke kun billeder af deres smukke planter, men også nyttige tips og tricks til havearbejdet. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen