Kom til Bolig & Livsstilsmesse i Hedensted Centret og mød Nybolig Hedensted

Boligmesse
dato

Er du interesseret i at udforske de seneste bolig- og livsstilstendenser? Så bør du tage til Bolig & Livsstilsmesse i Hedensted Centret den 16. og 17. marts 2024! Her får du muligheden for at opleve spændende udstillinger og få inspiration til dit hjem.

Nybolig Hedensted byder dig velkommen til messen med en særlig VIP-invitation. Kom og besøg dem på deres stand, hvor du kan få en uforpligtende snak om din boligsituation og høre mere om de attraktive grunde på Fejringmarken i Hedensted.

"Vi glæder os allerede til at se dig," lyder det fra Nybolig Hedensted, der ser frem til at møde både eksisterende og nye kunder under messen.

Fejringmarken i Hedensted er et spændende boligområde med nærværende lokalsamfund, omgivet af smuk natur. Det er den perfekte beliggenhed for dem, der søger et idyllisk sted at bygge deres drømmehjem.

Nybolig Hedensted vil være til stede på messen for at fortælle dig mere om disse attraktive grunde og svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Læs mere om Fejringmarken her: Find din drømmebyggegrund på Fejringmarken i Hedensted

"Vi glæder os allerede til at se dig," lyder det fra Nybolig Hedensted, der ser frem til at møde både eksisterende og nye kunder under messen.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 16. og 17. marts og planlæg en tur til Bolig & Livsstilsmesse i Hedensted Centret. Det bliver et arrangement fyldt med inspiration, gode tilbud og muligheden for at møde eksperter inden for bolig og livsstil.

Vi ses på messen!

Tilmelding: Gratis billetter til download eller hent hos Nybolig Hedensted

Kilde: Nybolig Hedensted