Kom til Åbent Hus i en pæn villa i naturskønne omgivelser på Nederholmsvej 48

Nederholmsvej 48, Spettrup, 8722 Hedensted
dato

Adresse: Nederholmsvej 48, Spettrup, 8722 Hedensted
Pris: 1.295.000 kr.

Se boligen her, og tilmeld dig Åbent Hus

Søndag den 18. februar fra kl. 13.00 til 14.00, vil det være muligt at komme til Åbent Hus på Nederholmsvej 48 i Spettrup, lidt uden for Hedensted.

På en stor grund i landlige omgivelser i Spettrup ligger denne hyggelige villa, som giver familien fine og rolige betingelser i hverdagen.

Huset i halvandet plan breder sig ud over 143 velindrettede kvadratmeter med fire værelser, en stue, et køkken og et badeværelse med vaskefaciliteter. Derudover er der en garage og en skøn, vestvendt have.

Huset fra 1931 står flot ud til vejen med en lys facade. Hjemmet er vedligeholdt, og der er etableret gulvvarme i badeværelset, entréen og køkkenet. Matriklen består af en grund på hele 2.262 m2.

Indenfor kommer jeres primære samlingspunkt til at være i stuen, som vender rigtigt for solen med sydvendte vinduespartier. Dette giver et godt lysindfald i rummet, og I finder let plads til sofagruppen og langbordet.


I tæt forbindelse hermed ligger køkkenet, som har god bordplads samt mulighed for at placere et spisebord herude. Derudover er der i stueplan et værelse og et stort badeværelse med en bruseniche og vaskefaciliteter.

Ovenpå kommer I til soveafsnittet, hvor der er tre værelser. To af disse værelser er ganske rummelige og har en uhindret udsigt over markerne.

Udenfor har I glæde af en lukket, vestvendt have. Ved huset er der en stor fliseterrasse, hvor I kan holde grillaftener, og videre er der et anseeligt græsareal med legeartikler, et drivhus samt en bålplads bagerst i haven.

I flytter ind i fredelige og landlige omgivelser i Spettrup, hvor der er godt naboskab med sociale arrangementer. Der er skolebus til Hedensted Skole, og netop Hedensted bor I fire kilometer uden for.

Nederholmsvej 48 er en hyggelig villa med god plads omkring sig.

Boligens areal: 143 m2
Stue/Værelser: 1/4
Grundareal: 2262 m2
Byggeår: 1931/1994

Kilde: Nybolig Hedensted