Juelsminde Storstrand er den populæreste i Hedensted Kommune

Profilbillede
Astrid Bruun

Hedensted Kommune har mange lækre strande at byde på, men storstranden i Juelsminde er den mest populære i Hedensted Kommune. Her hen over sommeren har Storstranden i Juelsminde også haft enormt mange gæster og det fortsætter den højst sandsynligt med at have resten af sommeren.

Sommeren er for alvor kommet over Danmark og derfor vælter glade danskere naturligvis ud til de mange forskellige lækre badestrande vi har her i Danmark. I Hedensted Kommune er der også flere forskellige badestrande, men storstranden i Juelsminde er den mest populære.

Folkebladet har nemlig afholdt en afstemning om hvilken badestrand der er den bedste i Hedensted Kommune, og her løb storstranden i Juelsminde med sejren. Juelsminde storstrand byder både på en blød sandstrand, samt den lange storstrandbro der gør det muligt at hoppe i vandet langt ude i havvandet.

Storstranden var med i konkurrencen sammen med ni andre badestrande og endte med at få godt 25% af stemmerne, hvor de resterende stemmer lå rimeligt spredt ud over de resterende strande. As Vig Strand endte på andenpladsen og Bugten ved Sandbjerg Vig endte på tredjepladsen.

Danskerne på storstranden havde flere forskellige grunde til at det var den bedste. Det var bl.a. nem adgang til stranden, behagelig sandbund, nemt at komme ud i svømmedybde, samt at det er en flot strand.

Kilde: Redaktionen