Hans Theessink & Knud Møller koncert

Profilbillede
dato

Vi er stolte af igen at kunne præsentere Theessink & Møller.

Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til "Theessink & Møller." Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert.

Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues roots genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter. Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som "Årets danske instrumentalist". Hans Theessink har - hele to gange - vundet den østrigske "Amadeus Music Award" for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues. Han var nomineret til en Blues Music Award i Memphis og vandt også en DMA i Danmark for "bedste udenlandske produktion". Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de aller mest pris på blues musikken. At spille den og være i den - sammen med publikum.

Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

Medlemspris: 250 kr.

Gæstepris: 295 kr.

Doors open: 19:30.

Inden koncerten kan man kl. 18.30 nyde en lækker tapas-menu til 125,- kr, som bestilles hos Bo på tlf. 75891158.

Læs mere om begivenheden her.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.