Gratis åbent hus arrangement: Kom og oplev det charmerende rækkehus i Korning nær Horsens

Søndervangen 7 i Korning
dato

Nybolig Hedensted åbner dørene til et charmerende rækkehus på Søndervangen 7 i Korning, Horsens, den 16. marts fra kl. 11:00 til 12:00.

Se boligen, og tilmeld dig Åbent Hus her

Alle interesserede er velkomne til at deltage, men tilmelding er påkrævet. Dette praktiske og veldisponerede rækkehus, netop nedsat til 898.000 kroner, byder på en ideel beliggenhed og børnevenlige omgivelser.

På Søndervangen 7 skal I nu se et nemt, praktisk og velindrettet rækkehus i halvandet plan. Hjemmets 132 kvm er godt udnyttede, så I foruden åbne opholdsrum også kan se frem til tre værelser. Ude venter en overskuelig grund på 326 kvm. Beliggenheden er stille, rolig og med gåafstand til børnefamiliens behov. Velkommen til Korning.


Jeres kommende bopæl ligger ideelt i en velfungerende, lille by med et stærkt landsbysammenhold og aktive foreninger, der arrangerer alt fra byfest til juletræstænding og børne-disko.

Matriklen er placeret på et lukket vænge, og fra hoveddøren er der gåafstand til skole og daginstitution. I får fire kilometer til nærmeste supermarked og en nem tilgang til motorvejen med Horsens og Vejle i hver sin retning.

Planløsningen er moderne med et frit flow mellem køkken/alrum og stue. Køkkenet består af hvide skabselementer opsat i en vinkel, hvor I får god opbevaringsplads til alle remedierne. Spisebordet får et oplagt spot i alrummet, og videre kommer I til den hyggelige stue.

Et pænt badeværelse med muret bruseniche ligger også i stueplanet, ligesom ét af de i alt tre værelser. Førstesalen blev inddraget til bolig i 2013, og børn og forældre har derfor muligheden for at få adskilte soveafsnit.


Særligt de to værelser på førstesalen fortjener at fremhæves for sine fordelagtige størrelser. Som det sidste punktum inden døre skal I se det funktionelle bryggers med egen indgang.

Grunden har en størrelse, der er nem at overskue, hvad angår vedligehold. Haven vender stik mod syd, så I har solen størstedelen af dagen, og fra bunden af haven er der udgang til en offentlig legeplads. Foran på grunden får I parkeringsarealer.

Tilmeld dig Åbent Hus-arrangementet den 16. marts for at udforske dette dejlige rækkehus og opdag dets mange kvaliteter.

Velkommen til Korning og Søndervangen 7!


Kilde: Nybolig Hedensted