Der kommer nye lækre ældreboliger i Hedensted

Profilbillede

Investeringsselskabet Dalby Invest har købt tre ældre villaer på Veronavej i Hedensted med planen om at rive dem ned. Her skal der i stedet bygges otte nye lækre ældreboliger.

Veronavej er en lille lukket villavej i Hedensted, hvor der er 5 huse, som blev bygget tilbage i 1960’erne. Dalby Invest har lige opkøbt tre af disse huse med visionen om at rive dem ned og opføre otte nye lækre ældreboliger. Det er nummer 1, 3 og 5 der er tale om.

Politikerne er meget positive over for denne nye investering i lokalområdet:

”Der er brug for en ny lokalplan for området, før det kan lade sig gøre, men vi synes som udgangspunkt godt om ideen … Det vil klæde området med flere forskellige typer boliger. Vi betragter det som en del af den almindelige byudvikling.” Sådan sagde Lene Tingleff, som er forman for teknisk udvalg.

Hun forklarede også, at husene der rives ned er i dårlig stand, så det vil være en god opgradering af området med nye boliger. Boligerne ligger også lige i nærheden af Hedensted Kirke, så der er lagt faste regler om at de nye bygninger skal passe godt ind i de eksisterende omgivelser. Beplantningen mellem kirken og boligerne skal også bevares.

Kilde: Redaktionen