Den nye lokalplan: Open by Night året rundt?

Profilbillede
Astrid Bruun

Den nye midtbyplan for Hedensted er fuld af store ambitioner og visioner, og måske er det lige det, som byen har brug for. Istedet for at der kun skal være liv i gaderne en gang om året til Open by Night, så kunne det være fedt, hvis der var sådan en stemning året rundt.

Har du prøvet at være i Hedensted, når der er Open by Night? Så har du også oplevet den helt fantastiske stemning der er i byen på denne dag. Her vælter det rundt med glade mennesker, som hænger ud i gaderne, sidder på cafeerne, og går rundt i butikkerne.

Desværre er det langt fra sådan året rundt. Hedensted, selvom det er en utroligt hyggelig by, mangler nemlig nogle gode steder i byen, hvor man har lyst til at være på en tilfældig tirsdag aften. Derfor kan det nye midtbyplan være med til at skabe et helt nyt kapitel for Hedensted.

Den nye midtbyplan er nemlig fyldt med visioner om en fantastisk café- og restaurantgade på Vesterbrogade/Østerbrogade. Derudover indeholder den et kulturhus med bibliotek, foredragssal og mødesteder.

Der vil også blive bygget skaterbane, en hyggelig park og meget mere til. Forhåbentligt kan det være med til at gøre Hedensted så attraktiv en by, at man kan få følelsen fra Open by Night året rundt.

Kilde: Redaktionen