Bliv vores nye System- og velfærdsteknologiske konsulent - Tag med på en digitaliseringsrejse ind i fremtiden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tag med på vores digitaliseringsrejse ind i fremtiden sammen med os, som vores nye System- og velfærdsteknologiske konsulent.

Synes du, ligesom os, at et velfungerende omsorgssystem er rygraden på velfærdsområdet? Har du en interesse og en indsigt i det systemtekniske, der er ud over det sædvanlige? Og banker dit hjerte lidt hurtigere, når du opdager den seneste nye gadget, der kan gøre livet lettere for vores borgere og medarbejdere? Så har vi en særlig plads til dig, som vores nye kollega i Staben i Social Omsorg.

Om jobbet og opgaverne

Som vores nye kollega vil du blive en del af digitaliserings- og teknologiteamet i Social Omsorg. Du skal dels løse og optimere systemtekniske opgaver sammen med dine kollegaer i Cura-teamet, og styrke den velfærdsteknologiske indsats sammen med vores velfærdsteknologi- og digitaliseringskonsulent. Derudover, skal du indgå i et samarbejde med andre kollegaer i Social Omsorg, og på tværs af kerneområderne i hele Hedensted Kommune. 

For at kunne løse opgaverne, er det afgørende, at du kender til driften – særligt på ældre- og voksenhandicapområdet – men også gerne på andre kommunale områder. 

Dine allervigtigste opgaver bliver at:

 • Være support til vores kollegaer i driften. Derfor skal du kunne formidle løsninger på en let forståelig måde til kollegaer, der ikke har samme tekniske kendskab. 
 • Skabe gode relationer til vores leverandører, medarbejdere, ledere, chefer og andre samarbejdspartnere. 
 • Samarbejde med vores IT-afdeling omkring systemtekniske opsætninger.
 • Sikre datasikkerhed og for eksempel lave risikovurderinger på vores systemer.
 • Integrere opgaver i vores omsorgssystem, Cura. Det har vi blandt andet lige gjort med Tidlig Opsporing.
 • Være nysgerrig på nye løsninger og styrke kommunens brug af AI og velfærdsteknologiske løsninger, så det kommer borgerne og medarbejderne til gode.

På det velfærdsteknologiske område kommer du til at arbejde ud fra vores strategi. Strategien er til politisk behandling. Du kan læse den på Udvalget for Beskæftigelses dagsorden den 28. maj 2024 samt dagsordenen for Udvalget for Social Omsorg og Udvalget for Læring den 3. juni 2024. 

Du finder vores dagsordner her.

Vores forventninger til dig

Det er altafgørende for os, at du er nysgerrig på arbejdsgangene i driften og på, hvordan teknologi kan være med til at understøtte driftsopgaverne i hverdagen for vores kollegaer.

Derudover et det vigtigt, at du: 

 • Har en sundhedsfaglig baggrund og erfaring der gør, at du kender til driften på ældre- og voksenhandicap området. Gerne fra en kommune.
 • Skal have lyst til og stor indsigt i de systemtekniske opsætninger bag systemer.
 • Kan forstå og omsætte teknisk engelsk til let forståeligt dansk. 
 • Kan lede og deltage i store og små IT-projekter.
 • Er fleksibel. Når noget skal nås, forventer vi, at du er med til at løfte opgaven i teamet, så vi når i mål sammen. 

Derudover, er det en fordel, hvis du har kendskab til Cura, men det er ikke et krav.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af et erfarent og dygtigt team, der griner, sparrer med dig og bakker dig op. Sammen er vi stærkest, så ingen står alene med opgaven. 

Du skal også vælge Hedensted Kommune som din nye arbejdsplads, fordi Hedensted er en mindre kommune, hvor det er muligt at sætte sit aftryk på, hvilke indsatser vi skal prioritere, og hvilken retning vi vil bevæge os mod. 

Kommunen har en flad organisering med tæt dialog med både driften, samarbejdspartnere og beslutningstagerne. Det gør os fleksible i processerne, og du vil få mulighed for at påvirke retningen for digitalisering og teknologi i Social Omsorg. I Staben i Social Omsorg får du også:

 • Stor indflydelse i jobbet med hensyn til tilrettelæggelse, planlægning og øvrige vilkår.
 • Høj faglighed og seriøs interesse for dit arbejdsmiljø, herunder tilbud om fysioterapi via Hedensted Kommunes sundhedsordning.
 • En arbejdsplads med korte beslutningsveje, hvor vi handler på vores ideer.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

Stillingen er fast og normeret til 37 timer pr. uge. 

Arbejdsstedet er i Hedensted, tæt på motorvejen og tæt ved hovedvejen mellem Horsens og Vejle, men du vil også have møder andre steder i kommunen. Derfor er det nødvendigt, at du har kørekort og kan benytte egen bil. 

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte stabschef, Hanne Runge Graversen, på mail. Hanne.Runge.Graversen@Hedensted.dk eller tlf.: 24 63 23 09.

Ansøgning

Lyder det spændende? Så søg hurtigst muligt og senest den 9. juni 2024.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 13. juni og 2. samtaler den 26. juni 2024.

Ansættelsesstart er den 1. august 2024.

Om os

Staben støtter og udvikler Social Omsorg med elever og studerende, intern og ekstern kommunikation, IT, omsorgssystemer samt velfærdsteknologi. Derudover vil du møde mange andre dygtige, fagligt kompetente og engagerede ledere, ressourcepersoner og kollegaer, i dit daglige arbejde i Social Omsorg.

I Hedensted Kommune arbejder vi ud fra politiske fokusområder, der sammen med Social Omsorgs pejlemærker danner grundlaget for vores udviklingsarbejde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Nordre Fabriksvej, 2B, 8722 Hedensted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054148

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet