Bliv klog på pandemier over de sidste 200 år

Profilbillede

Er du også nysgerrig efter at vide mere om verdens pandemier, så kan du besøge Hedensted Bibliotek den 26. oktober og blive meget mere informeret.

Vi mennesker har gennemlevet og overlevet voldsomme pandemier, selvom de har barberet store dele af populationen væk. Men hvad kan vi i dag bruge den viden, vi har om pesten, den spanske syge, kopper og kolera til?

Det kan du lære mere om ved foredraget om pandemier over de sidste 200 år på Hedensted bibliotek den 26. oktober klokken 19.00 – 21.00.

Selve foredraget afholdes på Aarhus Universitet, men på biblioteket i Hedensted vil det blive transmitteret direkte, og du kan sidde og kigge med sammen med de andre interesserede.

Her vil professor i folkesundhed, Lone Simonsen, tage dig med på en rejse i historien og fortælle en masse om fortidens store sygdomme, og trække tråde til nutidens problematikker med sygdom og sundhed.

Her får du et interessant perspektiv på noget af alt det, vi også kæmper med i verden lige nu. Det er gratis at deltage, men du skal bestille billet på bibliotekets hjemmeside, eller du kan gå ned på biblioteket for at få en billet. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler