Arkitekter kommer med ideer til højvandsikring

Profilbillede
Astrid Bruun

Tilbage i 2017 købte Hedensted Kommune mobile diger, som skulle sikre Juelsminde mod højvande der kunne nå helt op til 1,8 meter. Det er dog ikke nok i fremtiden, hvor højvandene kommer til at blive endnu højere.

Hedensted Kommune investerede i en stor omgang mobile diger tilbage i 2017, som var i stand til at sikre Juelsminde mod højvande helt op til 1,8 meter. Det er dog ikke nok i fremtiden og derfor er det nu nødvendigt, at finde på nye ideer til hvordan man kan håndtere situationen, der uden tvivl kommer i fremtiden.

Den 10. september vil arkitektfirmaet Hasløv og Kjærsgaard derfor præsentere ideer til hvordan man kan fremtidssikre Juelsminde mod de højere højvande der kommer i fremtiden. 

Alle er velkomne til at komme hen til Juelsminde Hallerne fredag d. 10. september, hvor man kan se de forskellige ideer der præsenteres, samt komme med flere ideer og kommentarer angående ideerne.

Efter ideerne er drøftet godt igennem ryger de videre til Juelsminde Digelag, hvor de skal vurderes igen. Dette borgermøde afholdes via Hedensted Kommunes hjemmeside fra klokken 19:00 til 21:00 frem til d. 8. september.

Derudover afholdes der igen et møde fredag d. 17. september også fra 19:00 til 21:00.

Kilde: Redaktionen