AKT-pædagog til Daginstitutionen Kirkebakken

Profilbillede


Er du vild med at gøre en forskel for børn i udfordringer, har du viden, erfaring eller interesse indenfor AKT-området, og kan du agere fagligt fyrtårn, så har vi det perfekte job til dig.
 Om jobbet
Hos Kirkebakken søger vi en ansvarsfuld pædagog med viden, uddannelse eller interesse indenfor AKT-området. Stillingen indbefatter, at du er sparringspartner for kolleger med faglige udfordringer, i et tæt samarbejde med TCBU.
Som AKT-pædagog hos os er du sammen med lederen tovholder på opgaverne med de børn, der har brug en særlig opmærksomhed. Og du deltager sammen med lederen og primærpædagogen i konsultationer og statusmøder.
Desuden vil du som vores AKT-pædagog deltage i Vejle Kommunes netværksmøder samt løbende kurser, da funktionen er højt prioriteret. Din viden vil derfor hele tiden blive opdateret.

Du skal dog ikke kun være AKT-pædagog. Du får nemlig også lov til at være pædagog på en stue med op til 15 skønne børnehavebørn i alderen 3-5 år. På stuen er der ud over dig en anden pædagog og en deltids pædagogmedhjælper. Vores fysiske rammer bæger præg af, at vi bor i en ældre skolebygning, hvilket giver os mange gode kroge og ikke mindst en gymnastiksal, hvor børnene elsker at boltre sig i.
Institutionen er gruppeopdelt, men vi sætter også stor pris på vores fælles-dage, hvor alle i huset mødes til f.eks. Syng sammen eller en anden af vores traditioner.
 Om os
Kirkebakken ligger i Bredballe ved Vejle og er en aldersintegreret institution normeret til 27 vuggestue- og 60 børnehavebørn. Vi er beliggende tæt på skov og strand i et område med gode stier og busforbindelser. Kirkebakken er en "all round" institution, der arbejder med medbestemmelse, den gode leg, og altid med udgangspunkt i det, børnene er optaget af.
Hos os prioriterer vi at arbejde ud fra vores værdier: anerkendelse, fællesskab, tradition og udvikling. Men vi lægger også stor vægt på relationsarbejde både overfor børnene og deres forældre, men også medarbejderne i mellem.
Vores personalegruppe har god spredning i alder og erfaring, og vi har det sjovt og godt med hinanden, og alle er altid hjælpsomme og imødekommende.
 Vi tilbyder dig
Hos os er AKT-pædagogen et fagligt fyrtårn, som mødes med respekt af både kolleger og ledelse. Din AKT-tid ligger med fem samlede timer pr. uge til forberedelse, samarbejde rundt på stuerne, udarbejdelse og evalueringer af handleplaner o.lign. Derudover bruges AKT-timerne på din deltagelse i diverse møder, kurser mm.
Som pædagog samarbejder du med dine tætte kolleger på stuen, men også med de andre kolleger i både børnehaveafdelingen og vuggestuen.
 Ansættelsesvilkår
Ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst.
 Ansøgningsfrist
11. juni 2023
Der afholdes ansættelsessamtale 20. juni 2023 om formiddagen.
 Har du lyst til at vide mere?
Vil du vide mere så kontakt leder Hanne Asferg Scheel på 29 13 14 31 eller souschef Ulla Hedegaard 50 70 57 31. Du er også meget velkommen på besøg.
 Børneattest
Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b4b1585c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Kirkebakken, 7120 Vejle Øst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=b4b1585c&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837166

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet