Åbent Hus med tilmelding: Oplev en arkitekttegnet villa med velanlagt have på Søndervangen

Søndervangen 18, Korning, 8700 Horsens
dato

Adresse: Søndervangen 18, Korning, 8700 Horsens
Pris: 1.945.000 kr.

Se boligen, og tilmeld dig Åbent Hus her

Drømmer du om at finde dit perfekte hjem? Så bør du deltage i Nybolig Hedensteds Åbent Hus arrangement på Søndervangen 18 i Korning den 30. marts fra kl. 13:00 til 14:00.

Boligjagten tager jer nu til Korning, nærmere bestemt Søndervangen 18, hvor en fuldmuret og arkitekttegnet villa udbydes til salg. 144 kvadratmeter breder sig ideelt i ét plan, og i tillæg til det spændende hus får I en god garage og en virkelig velanlagt have. Velkommen til.

I kommer hurtigt til at holde af beliggenheden, da matriklen ligger for enden af en lukket vej. Her kan børnene trygt færdes på vejen og sågar selv fragte sig de godt 300 meter til Korning Skole. I samme område finder I desuden daginstitutionen og fodboldbanerne.


Omgivelserne er med andre ord meget fordelagtige. Det samme kan siges om huset, der skiller sig ud med kipførte lofter og forskudte plan. Boligen er som nævnt tegnet af en arkitekt, så I kan vide jer sikre på, at planløsningen er god og lysindfaldet lige så.

Køkken-alrummet og de to stuer ligger forlængelse af hinanden, hvilket giver et behageligt rumforløb i dagligdagen. De skrå lofter resulterer i en særpræget karakter, mens brændeovnen sørger for den hyggelige atmosfære.


Resten af det indbydende hjem fordeler sig over tre gode værelser, et badeværelse med brus og gulvvarme samt et funktionelt bryggers med egen indgang.

Haven er anlagt af en gartner, så hver en krog af uderummet er sat i spil på allerbedste vis. Et udpluk af de dejlige detaljer tæller blandt andet en havepavillon, engelske brosten, køkkenhave og nyvaskede fliser overalt.

Haven er desuden lukket og nem at vedligeholde. Der er flere fine faciliteter at hente i garagen og det tilstødende værkstedsrum.


Kilde: Nybolig Hedensted