Åbent hus i Løsning: Nybolig Hedensted viser attraktivt rækkehus frem

Foto: Vandmøllevej 36F i Løsning.
dato

Nybolig Hedensted inviterer dig til et spændende Åbent Hus arrangement, der kræver tilmelding, den 7. april fra kl. 11:00 til 12:00 på Vandmøllevej 36F i Løsning.

Se boligen, og tilmeld dig Åbent Hus her

Centralt i Løsning udbydes dette rækkehus på 86 m2, som egner sig glimrende til førstegangskøberen såvel som det ældre ægtepar, der ønsker at bo tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder. Her kan I glæde jer til en indbydende indretning med blandt andet to fine værelser og et rummeligt opholdsmiljø. Dertil bosætter I jer på en rolig vej med et godt naboskab.

Den nydelige ejendom fra 1989 er løbende vedligeholdt. Eksempelvis er der renoveret badeværelse i 2022 samt skiftet klinker i bryggerset i 2023. Der er desuden gulvvarme i bryggers, badeværelse, entréen, køkkenet.


Boligens hjerte udgøres af opholdsmiljøet, som består af et flot køkken og en lys stue. I køkkenet er der rigeligt med skabsopbevaring og masser af albuerum til madlavningen, mens måltiderne nydes i den tilstødende stue, hvor I nemt kan indrette både spisesektion og sofagruppe.

Fra stuen er der udgang til en lækker udestue, og takket være gulvvarmen kan den bruges året rundt.

Boligen har separat værelsesafdeling, som byder på to indretningsvenlige værelser. De er praktisk placeret nær badeværelset. Endelig er der bryggerset, hvorfra I kan tilgå en 50 m2 lukket baghave, der lader jer nyde en dejlig stund i stille omgivelser.


Om sommeren kan I passende trække ud i den hyggelige have, der nærmest er vedligeholdelsesfri og inviterer til timevis af afslapning på terrassen mod sydvest. Trænger I til skygge, har terrassen også en stor elektrisk markise.

Med adresse her går dagligdagens puslespil let op. I får gåafstand til indkøb og bussen, ligesom I kan spadsere til de naturskønne omgivelser i Skærven. Cyklen bringer jer på kort tid til Hedensted Søerne, og der er heller ikke langt til Østjyske Motorvej, som hurtigt tager jer til Horsens, Århus og Vejle. 


Kilde: Nybolig Hedensted