Åbent Hus hos Nybolig Hedensted: Velholdt villa på Nygade 5

Nygade 5
dato

Nybolig Hedensted inviterer dig til et spændende Åbent Hus arrangement på Nygade 5 den 30. marts fra kl. 11:00 til 12:00.

Se boligen, og tilmeld dig Åbent Hus her

Denne velholdte villa på 168 etagemeter er et sandt familiehjem med tre etager og en skøn beliggenhed i Hedensted. Alle er velkomne til at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Det er en fornøjelse at byde jer velkommen til Nygade 5. De tre etager byder på alt fra åbne opholdsrum til dejlige værelser og brugbare kælderrum. Udemiljøet er velanlagt på tværs af grundens 924 kvm. Matriklen ligger i Hedensted nær alle hverdagens gøremål. Kom med indenfor.


Stueplanets omdrejningspunkt er opholdsrummene, hvor køkken-alrum og stue er forbundet med et åbent flow mellem sig. Hjemmet har gennemgået en løbende istandsættelse, hvorfor køkkenet eksempelvis er udstyret med amerikanerkøleskab og nye hvidevarer.

Komforten og kvaliteten er med andre ord prioriteret. I resten af det herlige opholdsrum er der en behagelig stemning og god plads til at samles.

På samme etage som køkken og stue ligger også badeværelset, som er med brus, samt en rummelig entré. Oppe på førstesalen får I to værelser, der sammen med kælderens disponible rum giver jer fine indretningsmuligheder.


I kælderen er der også viktualierum, og der foreligger allerede et komplet tilbud på at få etableret et badeværelse i kælderen, hvis det kunne friste. 

Uderummet har ligeledes undergået en flot forvandling. Vinduerne er udskiftet, der er installeret udebelysning, og beplantningen er tilpasset. I kan derfor læne jer trygt tilbage og nyde synet fra den overdækkede terrasse, der mest af alt fungerer som en skøn og solrig udestue. 

Den bynære beliggenhed gør det nemt at komme til både skole, institution og indkøbsmuligheder, mens også togstationen og motorvejen er indenfor få minutter i bil.

Opvarmes via fjernvarme - der er tillige blevet installeret varmeveksler.


Kilde: Nybolig Hedensted