2-3 dagplejere i Hedensted.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har i den kommende tid en masse små skønne børn i Hedensted by, men vi mangler så meget dig til at passe på dem, mens far og mor arbejder. Så skynd dig at kontakte os, vi har jobbet til dig som dagplejer i eget hjem.

Har du lyst til et job med ro og fordybelse, og hvor du ikke skal haste ud af døren hver morgen, og hvor du styrer din egen dag, så har vi jobbet til dig i Hedensted kommune. Slå til nu og blive ansat som dagplejer i eget hjem. 

Om jobbet og opgaverne

Vil du arbejde anerkendende med små børn med tæt relation og dialog til deres forældre, så har vi jobbet til dig fra 1. februar 2024 eller hurtigst muligt. Hold dig ikke tilbage, for vi ansætter løbende. Selvom dit arbejde er alene arbejde, har du gode kollegaer, dagplejepædagoger, og ledelse, der står bag dig, og som altid er parate til at hjælpe. 

Du kan have dit eget barn 0-3 år indskrevet i dagplejen og har du større børn, er vi parate til at kigge fleksible løsninger, så din hverdag med institution og skolebørn kan hænge sammen. 

Vi er i dagplejen et dejligt blandet folkefærd af skønne dagplejere med gode kollegaer, der gerne giver faglig sparring. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for om, du er den rette til jobbet – det er din lyst til at arbejde pædagogisk og dit engagement i børns trivsel og udvikling, som har betydning. Der er stor fleksibilitet i jobbet, og vi forventer også det modsatte.  Du bliver omdrejningspunktet for læring/udvikling hos de små børn og et tæt samarbejde med deres forældre.

Din arbejdsplads er dit hjem, så der er vigtigt, at du vil åbne dele af dit hjem som arbejdsplads, og at din familie er indstillet på dette. Ligeså at du bor lokalt.

Stillingen er på 48 timer ugentligt. Der arbejdes efter ordningen Fleksibel Dagpleje, inden for en åbningstid fra kl. 6:00-17:00. Det er sjældent du arbejder 48 timer på en uge. 

Vores forventninger til dig

Vi søger en dagplejer:

 • Der har opmærksomhed på det enkelte barn og alle fire børn.
 • Der kan skabe et trygt sted for de små børn, der bygger på Hedensted Kommunes målsætning: KLAR TIL LÆRING i FÆLLESSKABER.
 • Der kan samarbejde og kommunikere respektfuldt med kollegaer, forældre, pædagoger, ledelse og andre samarbejdspartnere.
 • Der sikrer gode overgange – fra hjem til dagpleje og fra dagpleje til børnehave. 
 • Der er åben for at lære nyt og bidrage konstruktiv til dette.
 • Der har it forståelse på brugerniveau.
 • Der har gode fysiske rammer både inde og ude. 
Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde: 

 • En spændende organisation i udvikling på småbørnsområdet.
 • Et job med stor selvstændighed og planlægning af hverdagen. 
 • Et fagligt og socialt fællesskab med kollegaer samt på tværs i organisationen.
 • Vejledning, inspiration og faglig sparring af dagplejepædagogen. 
 • 118 dagplejere inklusive dig.
 • Faglig opkvalificering på møder og kurser.
 • Der optjenes ferie og afspadsering.
 • Et særligt skattefradrag på ca. 60% og ingen transport til og fra arbejde.
 • Vi stiller iPad samt legetøj mv. til rådighed.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

Som dagplejer ved Hedensted Kommune tilbyder vi et grundkursus på tre uger, i løbet af det første eller andet år, du er ansat.

Har du spørgsmål

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte souschef Jane Ravn Petersen, tlf. 29 21 04 15 eller dagplejepædagog Klaus Iversen, tlf. 20 72 17 56.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 19-12-2023

Om os

Vi er en organisation med skønne dygtige kollegaer, fem dagplejepædagoger, en administrativ medarbejder, en arbejdsmiljørepræsentant, en tillidsrepræsentant og en ledelse, der brænder for dagplejen, og det den kan med det lille tætte miljø til gavn for børns læring og udvikling, her er vi nemlig unikke. Vi arbejder ud fra den nye styrkede læreplan, hvor vi sammen med det gode netværk i området sætter fagligheden i spil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, eget hjem, 8722 Hedensted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953757

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet