Pris op til 5,5 millioner kroner: Se de dyreste boliger i Hedensted

Profilbillede

Synes du også, at det spændende at sammenligne boligpriser i Hedensted? Det er altid godt at orientere sig, så man har et overblik over boligmarkedet.

Vi har her samlet Hedensteds dyreste huse, så du kan drage paralleller mellem pris, kvadratmeter og beliggenhed.

Det koster i gennemsnit nu 9.446 kroner at købe en kvadratmeter bolig i Hedensted Kommune.

Det svarer til, at en typisk villa på 130 kvadratmeter nu koster 1.227.980 kr.

De 6 dyreste boliger i Hedensted koster derimod 23.102 kroner pr. kvadratmeter. Disse luksusvillaer koster altså 145 procent mere end en gennemsnitsvilla i Hedensted Kommune.

Det kan skyldes flere ting, men det som virkelig kan hive en villa op i pris er udsigt til vand. Om det så er til sø eller hav. Nærhed til skov og anden natur påvirker også priserne positivt.

Det, der trækker op, kan også være en unik, arkitekttegnet villa med unikke løsninger, højt til kip og måske en kendt arkitekt, der har tegnet stregerne og gjort det ene og alene for denne villa.

Men beliggenhed går aldrig af mode og kan trække mere op, end hvis villaen er arkitekttegnet. Ofte kan det være en god investering at bygge en lækker villa, hvis man har den gode udsigt. Men det kræver naturligvis en høj investering, som man kan se på priserne for de dyreste villaer. Omvendt skal man passe på med at smide alt for mange penge i et hus, hvis beliggenheden er dårlig eksempelvis tæt på en motorvej eller langt væk fra større byer og dermed arbejdspladser. Det kan være svært at få disse penge hjem igen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk